Tyvek® Facade tape

Tyvek® Facade tape is voorzien van een gemodificeerd acrylkleefmiddel op waterbasis en een gesiliconiseerde papieren schutlaag. Tyvek® Facade tape heeft een uitstekende weerstand tegen de tijd, water, vocht, de weerselementen en chemische stoffen. Tyvek® Facade tape is speciaal ontwikkeld voor het Tyvek® UV-Facade membraan.

Toepassing

Tyvek® Facade tape dient toegepast te worden voor het wind en waterdicht sluiten van het uv bestendige membraam Tyvek® UV-Facade in gevel of dakconstructies.

Zowel het duurzaam repareren van beschadigingen, het wind en waterdicht afsluiten van overlapnaden, als het aansluiten van Tyvek® UV-Facade op constructies dient met Tyvek® Facade tape verwerkt te worden. Tyvek® Facade tape kan direct worden verkleefd op houten of stalen ondergronden.

Verwerking

Tyvek® Facade tape zeer zorgvuldig aanbrengen garandeert een duurzaam en wind en waterdicht eindresultaat. Tyvek® Facade tape moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. Voor het aanbrengen van Tyvek® Facade tape de release-laag verwijderen en de tape op het midden van de naad / overlap aanbrengen. De tape goed aandrukken en nawrijven zodat luchtbellen verdwijnen en er een optimale duurzame hechting ontstaat.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly