In elk opzicht, een sterke folie...

miofol-g-100

miofol-ag-100

miofol-active-100

miofol-s-100

miofol-a-100

 

 

Miofol® is de merknaam van de gewapende dampremmende en dampdoorlatende folies van MG. Jaren geleden zijn deze vochtregulerende folies door ons ontwikkeld om de constructie te beschermen tegen vocht en ervoor te zorgen dat het isolatiemateriaal optimaal functioneert. De eerste generatie Miofol® werd al in 1985 in de bouw toegepast. sindsdien is het programma uitgebreid en doorontwikkeld tot een serie zeer robuuste membranen ter bescherming en verbetering van de isolatie in de gebouw-schil.

Vocht kan de oorzaak zijn van hardnekkige en kostbare problemen in gebouwen. Indien het vocht in staat is om in de constructie (dak, wand of vloer) door te dringen, kan schimmelvorming of zelfs rot ontstaan. Een gebouw dient zo ontworpen en geïsoleerd te worden dat indringend vocht zoveel mogelijk wordt voorkomen.

De Miofol® folies van MG bieden de oplossing! De binnenzijde van de constructie dient beschermd te worden door een dampremmende of dampdichte folie. Zodat leefvocht van binnenuit de constructie niet in kan.

De buitenzijde van de constructie dient voorzien te worden van een dampdoorlatende en waterkerende folie. Zodat vocht uit de constructie toch afgevoerd wordt en het binnendringen van verschillende weersinvloeden voorkomen wordt.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly