binnenzijde-zw-wOmschrijving
Miofol® 125 AV is een dampdichte pure aluminium folie voorzien van LDPE
coating en is versterkt met een polypropyleen weefsel. Dit membraan dient aan de binnenzijde (de warme zijde) van de constructie te worden toegepast.

Toepassing

Miofol® 125 AV wordt toegepast als dampdichte folie in vloer-, gevel- en dakconstructies. De folie wordt aangebracht aan de warme zijde van de constructie. Door de dampdichte eigenschap is de Miofol® 125 AV geschikt in constructies van gebouwen die tot klimaatklasse 4 behoren, zoals sauna’s, zwembaden, fitnessruimten etc. In woningen is dit de folie waarmee de wanden van de badkamer of douche dampdicht wordt afgewerkt.

 

De Miofol® 125 AV is met een polypropyleen weefsel versterkt waardoor de folie bestand is tegen grote mechanische belastingen, ook tijdens transport van geprefabriceerde elementen.

Verwerking
Miofol® 125 AV aan de warme zijde van de vloer-, gevel- en dakconstructies aanbrengen. Bevestig de folie met behulp van nieten op de achterliggende constructie. Ter plaatse van horizontale- en verticale overlappen 100mm aanhouden. Voor een optimale dampdichte constructie adviseren wij de bevestigingen, overlappingen, aansluitingen en sparingen dampdicht af te werken met behulp van ons VAST-R® tape assortiment.

Voordelen
• Dampdicht Sd >1500m
• Hoge treksterkte en rek bij breuk
• Uitermate geschikt voor zeer vochtige ruimtes (klimaatklasse 4)
• Bestand tegen alkalische stoffen
• Waterdicht

button-productblad

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly