Zelfklevend, Dampdicht en snel aangebracht

Miofol® 200AK is een 5 laags volledig zelfklevende dampdichte aluminium folie. De polypropyleen wapening zorgt voor een hoge scheur en trekweerstand. Over het gehele oppervlak is een oplosmiddelvrije kleeflaag aangebracht om de folie zonder perforeren aan te brengen.

Toepassing
Miofol® 200AK wordt aangebracht als dampdichte laag aan de warme zijde van de isolatie. De zelfklevende bevestiging is met name geschikt op dakconstructies waarbij de isolatie op de dampdichte folie wordt aangebracht (warm dak).

De kleeflaag zorgt voor een directe windbestendige bevestiging zonder perforaties door nieten. De Miofol® 200AK hecht zowel op underlayment, OSB als stalen dakplaten zonder benodigde primer. Dampdichte toepassingen aan de binnenzijde van constructie en isolatie zoals klimaatklasse 4 behoren ook tot geschikte toepassingen.

Miofol® 200AK aanbrengen op droge stofvrije ondergronden. Eventuele scherpe delen verwijderen voor aanbrengen van de folie. De release folie op de achterzijde verwijderende en de folie stevig aandrukken na bevestiging. Na aanbrengen de folie nawrijven voor optimale hechting en voorkomen van luchtbellen. De kleeflaag van Miofol® 200AK is bestemd voor directe lucht-, damp- en waterdichte afsluiting maar dient altijd voor permanente bevestiging ingeklemd te zijn onder de isolatie of een knellat. Miofol® 200AK minimaal 100 mm overlappen.
Eventuele doorvoeren in de folie afsluiten met Tyvek® FlexWrap tape.

Voordelen:

  • Lichtgewicht
  • Geen benodigde primer
  • Hoge scheur en trekweerstand door wapening
  • Snelle montage ook op staal
  • Direct waterdicht
  • Geen tape nodig voor de overlappen
  • Dampdicht

button-productblad

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly