Algemeen.
Alkreflex® One is samengesteld uit een enkele laag luchtkussenfolie, afgewerkt met een laagje aluminium folie aan beide zijden. In combinatie met een luchtspouw van ongeveer 20mm aan beide zijden , biedt Alkreflex® One een goede isolatie waarde door reflectie van stralingswarmte. Alkreflex® One heeft geen coating waardoor de emissiviteit lager (beter) is wat een hogere reflectie betekent.

Toepassing.
binnenzijde-zw-wAlkreflex® One wordt als dampdichte laag toegepast als isolatie in (spouw) muren, vloeren, aan de warme zijde (veelal de binnenzijde) van daken, industriële gebouwen zoals magazijnen, units, containers en caravan bouw.

Verwerking.
Alkreflex® One dient altijd in combinatie met twee luchtlagen (spouw) van minimaal 20 mm toegepast te worden om de isolerende eigenschap te benutten. Als dakisolatie adviseren wij Alkreflex® One alleen aan de binnenzijde van het dak. Op deze manier heeft het een dubbele functie; isolerend en als dampscherm. Naden en overlappen afwerken met O2 Stop® Aluminum tape. Als vloer isolatie wordt Alkreflex® One aan de onderzijde tegen de houten balken van de vloer bevestigd waarbij parallel met de balklaag licht geventileerd wordt. Voor toepassing onder betonachtige vloeren adviseren wij Alkreflex® 2L-2 (zie elders op deze site).

– Extreem dampdicht
– Reflecterend
– Houdt de warmte ’s winters binnen
– Eenvoudig te verwerken
– Reflecteert in de zomer minimaal 80% van de warmte naar buiten

button-productblad

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly