Algemeen.
Alkreflex® Classic 2L-2 is samengesteld uit twee lagen luchtkussenfolie, afgewerkt met een laagje gecoate aluminium folie aan beide zijden. In combinatie met een luchtspouw van ongeveer 20mm aan beide zijden , biedt Alkreflex® Classic 2L-2 een optimale isolatie waarde door reflectie van stralingswarmte. De extra coating beschermt het aluminium tegen corrosie in alkalische omgeving (metselwerk en beton). Alkreflex® Classic 2L-2 is ook verkrijgbaar zonder coating waardoor de emissiviteit lager is wat een hogere reflectie betekent.

Toepassing.
binnenzijde-zw-wAlkreflex® Classic 2L-2 wordt als dampdichte laag toegepast als isolatie in (spouw) muren, vloeren, aan de warme zijde (veelal de binnenzijde) van daken, industriële gebouwen zoals magazijnen, units, containers en caravan bouw.

Verwerking.
Alkreflex® Classic 2L-2 dient altijd in combinatie met twee luchtlagen (spouw) van minimaal 20 mm toegepast te worden om di isolerende eigenschap te benutten. In buitengevels diende de luchtlagen zwak geventileerd te worden. Als dakisolatie adviseren wij u Alkreflex® Classic 2L-2 alleen aan de binnenzijde van het dak. Op deze manier heeft het een dubbele functie; isolerend en als dampscherm. Naden en overlappen afwerken met VAST-R® Aluminium tape basic.

Als vloer isolatie wordt Alkreflex® Classic 2L-2 aan de onderzijde tegen de houten balken van de vloer bevestigd waarbij parallel met de balklaag licht geventileerd word. Voor toepassing onder betonachtige vloeren dient Alkreflex® Classic 2L-2 gecoat toegepast te worden met een luchtlaag van minimaal 20mm tussen de isolatie en de vloer.

– Extreem dampdicht
– Reflecterend
– Houdt de warmte ’s winters binnen
– Eenvoudig te verwerken
– Reflecteert in de zomer minimaal 80% van de warmte naar buiten

button-productblad

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly